Echipa de campanie a lui Donald Trump, care lucreaza pentru alegerile din 2020, a difuzat primul clip electoral televizat, un spot de 30 de secunde care promoveaza realizarile presedintelui republican in cele sapte luni de cand este la putere si care ii critica adversarii. 

Spotul denunta eforturile de obstructionare depuse de congresmenii democrati si critica presa, dar afirma ca "planul presedintelui Trump functioneaza" si evoca, in special, crearea de locuri de munca – somajul are la cel mai scazut nivel din ultimii 16 ani -, ascensiunea Wall Street – indicele Dow Jones a depasit, pentru prima data, pragul de 20.000 de puncte si continua sa creasca -, dar si puterea militara a Statelor Unite.

Candidat pentru 2020 din ziua investirii

“Inamicii presedintelui nu vor sa reuseasca, insa americanii spun ‘Lasati presedintele sa isi faca treaba’”, conchide mesajul publicitar, potrivit News.ro.

Trump a facut demersurile oficiale pentru a candida la scrutinul din noiembrie 2020 inca din ziua investirii sale, 20 ianuarie – o practica neobisnuita. Predecesorii sai la Casa Alba au asteptat, de obicei, doi ani inainte de a-si depune candidatura pentru al doilea mandat.

De la inceputul anului, echipa sa de campanie a strans peste 12 milioane de dolari. "Aceasta noua campanie publicitara se adreseaza poporului american si clarifica lucrurile, amintindu-le ca presedintele Donald Trump nu va inceta sa se lupte pentru ei si nu va lasa pe nimeni sa se interpuna in calea succesului lor", a explicat Michael Glassner, directorul echipei de campanie in vederea realegerii omului de afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.