O romanca urmeaza sa ajunga in spatele gratiilor si sa fie deportata, dupa ce a intretinut relatii sexuale ilegale pe un iaht si a luat un tratament medicamentos pentru intreruperea unei sarcini nedorite in Dubai, relateaza Muslim Jahan.

Potrivit primelor informatii, romanca a intalnit anul trecut un barbat neidentificat, care ar putea sa fie cetatean roman, pe un iaht luxos din Dubai Marina, iar cei doi au plecat intr-o scurta croaziera si au intretinut relatii sexuale consensuale, dar ilegale intre doua persoane necasatorite din Dubai, scrie News.ro.

La scurt timp dupa, femeia a realizat ca a ramas insarcinata, iar barbatul a fugit din Dubai.

Ulterior, romanca a achizitionat un tratament medicamentos pentru intreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie si a fost nevoita sa ajunga intr-un spital din Dubai.

Medicii au realizat sursa hemoragiei si au chemat autoritatile, intrucat aceasta nu a putut sa dovedeasca o sarcina legitima, iar avorturile sunt interzise in Emiratele Arabe Unite.

In timpul interogarii, romanca a recunoscut ca a ramas insarcinata in urma intretinerii de relatii sexuale pe un iaht din Dubai Marina.

Condamnata initial la 4 luni de inchisoare

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru intretinere de relatii sexuale ilegale si pentru ca a recurs la un tratament medicamentos pentru intreruperea unei sarcini, dar aceasta si-a retras marturisirea in fata judecatorilor si a argumentat ca a intretinut relatii sexuale in afara granitelor Emiratelor Arabe Unite.

Insa, magistratii au decis condamnarea romancei la trei luni de inchisoare pentru intretinerea de relatii sexuale in afara casatoriei si la o luna suplimentara pentru avort. De asemenea, aceasta urmeaza sa fie deportata in Romania.

Curtea de Apel a redus condamnarea la o luna de inchisoare si la o amenda de 460 de euro pentru avort, desi femeia a sustinut ca a facut sex in Romania.

In final, magistratii Curtii de Casatie au mentinut sentinta de o luna de inchisoare si amenda, precum si ordinul de deportare in Romania.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.