Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a sters comentariile amenintatoare la adresa Bucurestiului, pe care le postase pe contul sau de Twitter, dupa ce autoritatile din Romania au refuzat survolarea teritoriului national pentru aeronava in care acesta se afla. 

"Autoritatile romane au pus in pericol vietile pasagerilor aflati la bordul zborului S7, femei si copii. Combustibilul a fost suficient pana la Minsk. Asteptati-va la un raspuns, javrelor", a scris Dmitri Rogozin, potrivit hotnews.ro.

Acesta este mesajul pe care vicepresedintele rus l-a postat pe pagina sa de Twitter, mesaj ce a disparut marti. Alaturi de el, a fost sters si un mesaj critic la adresa Chisinaului, care se lega de retinerea unor artisti rusi pe Aeroportul din Chisinau: "o gramada de scandalagii. Cum sa-i numesti altfel? De cine s-au speriat? De artisti! Aceasta este, de fapt, ceea ce ameninta integrare europeana! O istorie foarte urata si rusinoasa".

Romania a interzis vineri, 28 iulie, survolarea spatiului sau aerian de catre un avion in care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Aeronava s-a invartit o perioada deasupra Ungariei, dupa care s-a indreptat spre Minsk, pentru realimentare.

Rogozin se numara printre persoanele sanctionate de UE, dupa anexarea pensinsulei Crimeea de catre Rusia si dupa sprijinul pe care Moscova il acorda rebelilor separatisti din estul Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.