Fostul presedinte Bill Clinton a fost surprins de purtatorul sau de cuvant Angel Urena intr-o poza care a devenit virala pe Internet, strecurandu-se printre doua statui uriase ale presedintilor Bush de la Centrul prezidential George W. Bush,in Texas, pe care l-a vizitat saptamana aceasta cu ocazia unui eveniment public, relateaza CNN.

Clinton, surprins anterior intr-un instantaneu plin de fericire printre baloane, este pozat de aceasta data zambind larg in timp ce incerca sa se strecoare printre statuile lui ”W” si tatlui sau, Bush Sr.

Faptul ca se ascunde intre cei doi Bush este luat in gluma de un utilizator pe Twitter, care-l indeamna sa scrie o carte cu titlul "My Life Between the Bushes".

Daca acest joc de cuvinte nu este suficient de clar, fotografia reflecta cu acuratete adevarul istoric, cum de altfel noteaza utilizatori pe Twitter.


Clinton a fost presedintele Statelor Unite dupa Bush tatal si a fost sucedat de Bush fiul, scrie News.ro.

Sa fi pozat fostul sef de stat doar de dragul calamburului? Poate, scrie CNN. Sau poate ca el credea ca nu-l vedea nimeni in timp ce se uita la statuile uriase ale celor doi fosti lideri ai lumii libere.

Oricum ar sta lucrurile, nu exista vreo indoiala ca poza va ramane si va fi imitata si raspandita pe Internet, comenteaza postul american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.