Intr-un interviu acordat CBN, presedintele american Donald Trump a sustinut ca se intelege "foarte bine" cu omologul sau de la Kremlin, insa este de parere ca Vladimir Putin ar fi preferat-o pe Hillary Clinton.

Donald Trump, care se confrunta cu acuzatiile potrivit carora Rusia l-ar fi ajutat sa castige un mandat la Casa Alba, a afirmat ca Vladimir Putin ar fi preferat ca Hillary Clinton sa castige alegerile de fapt, scrie The Guardian.

"Daca Hillary ar fi castigat, atunci armata noastra ar fi fost decimata. Energia noastra ar fi fost mult mai scumpa. Lui Putin nu-i plac aceste lucruri la mine. Iar de asta spun ca: de ce m-ar fi vrut pe mine?",
a sustinut Trump in interviul acordat lui Pat Robertson.

"Sunt multe lucruri pe care le fac si care sunt exact opusul a ceea ce el (n.r. - Putin) si-ar dori", a adaugat presedintele american.

Totusi, Trump sustine ca nu exista niciun motiv sa nu se inteleaga bine cu Putin: "Oamenii au spus... oh, ei nu ar trebui sa se inteleaga. Bine, unde sunt acum oamenii care spun asta? Eu cred ca ne intelegem foarte, foarte bine. Suntem o putere nucleara grozava, iar ei sunt asemenea. Nu are logica ideea de a nu avea niciun tip de relatie".

In plus, Trump a aratat ca ultimul armistitiu din razboiul civil sirian constituie o dovada ca functioneaza cooperarea cu liderul rus, noteaza stirileprotv.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.