Autoritatile franceze au evacuat sambata dupa-amiaza peste 2.000 de persoane din terminalul 2F al aeroportului Charles de Gaulle, iar aproximativ 20 de zboruri au suferit intarzieri, dupa ce un individ a intrat intr-o ”zona privata” fara sa treaca de filtrele de securitate de pe cel mai mare aeroport al Frantei, transmite Le Figaro.

”La aproximativ 15.15 (16.15 ora Romaniei), o persoana a trecut de porti in sens invers si am fost fortati sa evacuam dupa ce am descoperit acest incident, pentru a decontamina zona. Nicium obiect nu a fost descoperit”, a declarat o sursa de pe aeroportul Charles de Gaulles.

Respectivele porti sunt pazite de un agent de securitate, care si-a parasit temporar postul, dar fara a-si informa superiorii ierarhici, scrie News.ro.

Potrivit unei alte surse, peste 2.000 de persoane au fost evacuate din ”zona privata”, unde pasagerii au acces doar dupa ce trec de filtrele de securitate inainte de imbarcare.

”Este o situatie exceptionala”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.