In cadrul emisiunii anuale, in care presedintele rus intra in dialog direct cu cetatenii, Vladimir Putin a refuzat sa raspunda anumitor intrebari. 

„Cand o sa reinviati URSS-ul?”, „O sa ajungem si noi sa vedem prima doamna a tarii?", „Pana cand o sa mai auzim ca bani nu sunt, dar cumva trebuie sa supravietuim?" au fost cateva dintre intrebarile care nu au primit raspuns, scrie cotidianul moscovit independent Vedomosti, potrivit digi24.ro.

Presedintele rus a raspuns intrebarilor legate de relatia pe care tara sa o are cuu occidentul, afirmand ca Rusia nu se teme de noile sanctiuni aprobate de SUA.

„Istoria Rusiei ne arata ca am trait cu sanctiuni din momentul in care Rusia s-a pus pe picioare si a inceput sa se simta puternica. Atunci cand partenerii nostri au vazut in Rusia un concurent serios, au folosit diferite pretexte pentru a impune anumite restrictii. Asta s-a intamplat in cursul intregii noastre istorii. Noi vedem masurile impuse impotriva Rusiei ca un cadou, un mijloc aditional de sprijin pentru noi, iar masurile de raspuns si-au facut deja efectul. In ceea ce tine de agricultura, ne dezvoltam asa cum nu ne-am dezvoltat niciodata”, adaugat Vladimir Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.