Vladimir Putin considera ca sanctiunile impuse Rusiei de catre SUA reprezinta o dovada a luptei interne, care continua in Statele Unite. 

Reactia presedintelui rus vine la doar o zi dupa ce, in Senatul SUA s-au decis noi sanctiuni indreptate inspre Rusia, pentru presupusa ingerinta a acestei tari in campania electorala prezidentiala din America, din 2016. Proiectul isi propune sa il impiedice pe Donald Trump sa relaxeze presiunea asupra Moscovei.

"Daca nu ar fi fost Crimeea, nu ar fi existat alte probleme, ar fi venit cu orice altceva", a declarat Putin, potrivit agerpres.ro.

Putin a continuat prin a spune ca Rusia va elimina sanctiunile impuse Occidentului, numai in momentul in care si acesta le va ridica pe cele impuse Rusiei. De asemenea, a mentionat ca Rusia va luat in considerare atitudinea tarilor care au impus sanctiuni asupra Moscovei.

Desi, in ultimii ani Rusia s-a confruntat cu o recesiune economica, din cauza pretului redus la petrol, presedintele Vladimir Putin considera ca aceasta criza a fost depasita, iar situatia economica din tara este pozitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.