O martora afirma ca a vazut o persoana prinzand un bebelus aruncat din blocul turn, in vestul Londrei, in care a izbucnit un incendiu, soldat cu un numar necunoscut de morti si cel putin 50 de raniti, relateaza The Associated Press.

Samira Lamrani a declarat pentru agentia britanica de stiri Press Association (PA) ca a vazut o femeie care a incercat sa-si salveze bebelusul aruncandu-l de la o fereastra ”de la etajul al noualea sau al zecelea”.

Oameni au inceput sa apara la ferestre, batand si strigand cu disperare. Ferestrele erau intredeschise, iar o femeie facea semne ca urma sa-si arunce bebelusul, pentru ca sa-l prinda cineva”, a spus ea.

Cineva l-a prins. Un domn a fugit si a reusit sa prinda bebelusul”.

Un incendiu a izbucnit miercuri in Grenfell Tower.

Cel putin 50 de persoane au fost ranite, iar autoritatile au anuntat ca un numar necunoscut de oameni au murit, insa este neclar cati anume.

Citeste si: Incendiu puternic intr-un bloc de 24 de etaje din Londra / VIDEO


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.