Stephen Jones, eroul vagabond al atacului din Manchester, care a salvat viata mai multor copii imediat dupa atacul sinucigas cu bomba, va primi o casa noua la sfarsitul acestei saptamani.

Tanarul in varsta de 35 de ani dormea langa Manchester Arena, in noaptea concertului Arianei Grande, cand a fost detonata bomba artizanala, care a omorat 22 de persoane si a ranit peste 100.

Stephen Jones le-a oferit ajutor, declarand: "multi copii plini de sange, plangand si tipand. Aveau nevoie de ajutorul meu, imi place sa cred ca ar veni cineva sa ma ajute daca as avea nevoie de ajutor. A fost instinctul meu sa merg si sa ajut oamenii", a declarat eroul, potrivit mediafax.ro.

Dupa trei saptamani, barbatul a fost fotografiat dormind in acelasi sac, in mijlocul strazii din centrul Manchesterului. Cu toate acestea, Dave Sullivan Jr., fiul presedintelui clubului West Ham United a declarat pe contul sau de Twitter ca familia lui il va sprijini pe Jones financiar.

La randul sau, Jones a raspuns: "Mi-am rezolvat problema mea cu drogurile si acum ma ocup de gasirea unei locuinte. Asociatia de proprietari mi-a cerut certificatul de nastere...oamenii trebuie sa isi dea seama ca e nevoie de timp, lucrurile nu se intampla peste noapte. Primesc ajutor."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.