Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Richard Hammond, s-a aflat la un pas de moarte, dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat de pe un deal si a izbucnit in flacari. 

Potrivit digi24.ro, accidentul s-a petrecut in orasul St. Gallen, in NV-ul Elvetiei, in timpul filmarilor pentru emisiunea The Grand Tour.

Din fericire, fostul prezentator a reusit sa scape, in utlimul moment. Automobilul electric Rimac Concept One, in valoare de 2 milioane de lire sterline a fost distrus in intregime.

Producatorul emisiunii, Andy Wilman a anuntat: „Cand au vazut cum arata masina, au crezut ca Richard a murit. Daca Richard ar fi iesit cu cateva secunde mai tarziu, ar fi fost incinerat in masina”. In ceea ce priveste starea lui Hammond, acesta a suferit doar o fractura la genunchi: „A fost foarte norocos. Este un adevarat miracol”, a adaugat producatorul Andy Wilman.

Acesta este cel de-al doilea accident suferit de fostul prezentator, in decursul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.