Printesa Diana s-a inregistrat in secret, descriindu-si disperarea fata de modul in care decurgea casatoria cu printul Charles, a dezvaluit biograful ei, Andrew Morton.

Potrivit acestuia, printesa Diana l-a contactat prin intermediul unui prieten pentru a-i oferi un interviu cu ea pentru viitoarea sa carte despre cuplul regal. In transcrierile interviului realizat de Andrew Morton in 1991, Diana a dezvaluit ca era extrem de nefericita in casnicie si ca a incercat sa se sinucida de mai multe ori, noteaza The Telegraph.

Desi lupta sa cu tulburarile de alimentatie era cunoscuta, in inregistrari Diana explica ca bulimia sa a debutat atunci cand printul Charles i-a spus ca este "un pic dolofana", scrie AGERPRES.

Printesa sustine ca a dezvoltat aceasta tulburare de alimentatie la o saptamana dupa logodna, atunci cand Charles i-a pus mana in jurul taliei si i-a comentat greutatea. Diana povesteste ca aceasta remarca, precum si anxietatea pe care o avea din cauza relatiei dintre Charles si Camilla Parker Bowles i-au declansat bulimia.

Transcrierile casetelor, publicate recent in Daily Mail, arata ca atunci cand Charles a cerut-o pe Diana in casatorie, aceasta era constienta de relatia printului cu Camilla.

Diana sustine ca a incercat sa discute despre relatia lui Charles chiar si cu regina, dar a fost intampinata de un "zid" de tacere.

In inregistrari, Diana vorbeste si despre lupta sa de a se adapta la monitorizarea publica la care era supusa in calitate de membra a familiei regale. Printesa descrie Palatul Buckingam ca pe un loc neprietenos, cu un personal foarte rece, in care nu avea incredere, adaugand ca de multe ori se simtea singura dupa ce si-a parasit apartamentul pentru a se muta in resedintele regale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.