International9 Iunie 201715:58

Lectura sub un minut

Cel de-al 12-lea presedinte al Turciei si-a manifestat sustinerea fata de statul din Golful Persicului. Masura a fost luata in urma deciziei celorlalte tari arabe de a izola Qatar-ul, pe motiv ca acesta sustine terorismul. 
Dupa ce Arabia Saudita, Egiptul si alte patru tari arabe au decis sa inceteze legaturile diplomatice cu Qatar-ul, presedintele Turciei a purtat cateva discutii cu liderii din Qatar, Rusia, Kuwait si Arabia Saudita, in incercarea de a diminua tensiunile, care se desfasoara la nivel international.

Turcia se afla in relatii bune cu Qatar-ul, si, potrivit mediafax.ro, un oficial turc a transmis presei de la Ankara ca isi doreste sa rezolve aceasta disputa. Parlamentul turc a aprobat desfasurarea de trupe in Qatar. Informatii in legatura cu numarul exact de sldati nu exista pana acum.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.