Averea miliardarului chinez Jack Ma s-a marit cu 2,8 miliarde dolari. Aceasta evolutie a fost generata de cresterea actiunilor gigantului de comert electronic, Alibaba, care a inregistrat o crestere a vanzarilor, ce a intrecut estimarile analistilor. 

Cel mai bogat om din China si-a marit averea, dupa cresterea cu 13% a actiunilor Alibaba. Potrivit estimarilor Bloomberg, citat de digi24.ro, averea sa neta a crescut cu 8,5 miliarde de dolari, doar in acest an.

Pentru anul fiscal care se incheie in martie 2018, gigantul Alibaba anticipeaza o crestere a veniturilor, cu 45-49%, demonstrand astfel eficienta investitiilor, care depasesc comertul online.

Actiunile Alibaba au crescut joi, la bursa din New York, cu 13%, la un nivel record, adaugand 42 de miliarde de dolari la capitalizarea de piata a companiei. In prezent, comertul mondial este dominat de Alibaba si Tencent Holdings, care s-au implicat in domenii noi precum: servicii de cloud computing, streaming muzical si video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.