O romanca a nascut in Roma, pe strada, ajutata de un carabinier. Femeia locuieste de 13 ani in Italia si a pornit spre spital cand au apucat-o durerile nasterii, dar nu a ajuns in timp util.

Nicoleta, o femeie din Botosani, a intrat in travaliu in timp ce era la biserica, asa ca s-a urcat in masina si s-a grabit catre spital. Nu a mai ajuns, insa, fiindca durerile au fost prea mari.

Cand sa ajung aproape de spital... m-am asezat pe jos si imediat, in doua secunde, am nascut. Au coborat carabinierii, erau in civil, au chemat ambulanta si m-am dus la spital”, spune Nicoleta Dobinda, romanca stabilita in Italia, potrivit Digi24.ro.

A nascut o fetita de trei kilograme, pe care a botezat-o Simona. Este al saptelea copil al familiei. Politistii italieni nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie, dar au facut tot posibilul sa o ajute pe romanca de 41 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.