Intr-un interviu acordat regizorului american Oliver Stone, presedintele Vladimir Putin, a avertizat ca nimeni nu ar putea supravietui in cazul unui razboi nuclear intre Washington si Moscova, informeaza express.co.uk.

Stone: "Intr-un "razboi fierbinte" ar domina SUA?"

Putin: "Nu cred ca cineva va supravietui unui astfel de conflict".

De asemnea, intrebat daca exista sanse de schimbare in ceea ce priveste relatiile inghetate dintre Rusia si SUA, liderul de la Kremlin a raspuns: "Exista mereu speranta. Pana cand ei sunt gata sa na duca la cimitir si sa ne ingroape".

De asemenea, presedintele rus a vorbit si despre NATO, organizatie pe care a descris-o ca pe un instrument al politicii externe americane: "Odata ce o tara se alatura NATO, este greu ca aceasta sa reziste presiunii din partea Statelor Unite. Si deodata accepta instalarea unor sisteme de arme, a unui sistem antiracheta, a unor noi baze militare si a unor sisteme ofensive".

De aceea, potrivit liderului de la Kremlim, Rusia este fortata sa ia masuri de combatere impotriva a ceea ce el a calificat amenintarea NATO, noteaza digi24.ro.: "Trebuie sa ne indreptam sistemele de rachete catre facilitatile care constituie o amenintare. Situatia devine mai tensionata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.