In timpul interviului acordat NBC, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a devenit defensiv atunci cand jurnalista Megyn Kelly l-a fost intrebat despre Serghei Kislyak, ambasadorul Rusiei in SUA, noteaza digi24.ro.

Putin: “Nu vreau sa supar pe nimeni, dar puneti degetul oriunde pe harta si veti gasi plangeri ca americanii se amesteca in procesele electorale ale altor state...”

Kelly: “Cu tot respectul, dar asta suna ca o autojustificare. Ambasadorul Kislyak nu s-a intalnit cu nimeni din echipa de campanie a lui Trump?”

Putin: “N-am idee si sunt cat se poate de sincer. Treburile de rutina ale ambasadorilor... crezi ca toti imi dau mie raportul zilnic despre ce si cu cine discuta? E o prostie. Macar intelegi ce prostie ma intrebi?”

Kelly: “Pai sunteti seful lui."

Putin: “Asculta, seful lui e ministrul de Externe. Crezi ca eu am timp sa discut in fiecare zi cu toti ambasadorii Rusiei de prin lume?? E curata prostie. Starniti furtuni intr-un pahar cu apa. De dragul senzationalului, ati facut din asta o arma impotriva presedintelui vostru. Ce sa zic... sunteti creativi, nu gluma! Bravo voua! Tare va mai plictisiti...", a subliniat presedintele rus, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.