Primarul Londrei, Sadiq Khan, este de parere ca vizita presedintului american Donald Trump in Marea Britanie ar trebui anulata, raspunzand totodata atacurilor vehemente ale liderului de la Casa Alba, relateaza The Guardian.

"Nu cred ca ar trebui sa ii intindem covorul rosu presedintelui SUA, in conditiile in care politicile lui sunt impotriva tuturor valorilor noastre. Cand ai un aliat, trebuie sa fii alaturi de el si in momentele dificile, dar sa le spui atunci cand gresesc. Sunt atat de multe lucruri asupra carora Donald Trump se insala", sustine Sadiq Khan, potrivit digi24.ro.

"Scuza jalnica a primarului Londrei, Sadiq Khan, care a trebuit sa gaseasca o explicatie rapida la declaratia sa Nu este motiv de alarmare! Media traditionale se straduiesc din greu pentru a vinde aceasta versiune", l-a criticat luni Donald Trump din nou pe Twitter pe primar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.