Mai multe persoane si-au pierdut viata, dupa ce un atacator inarmat a inceput sa traga focuri de arma intr-o cladire din zona industriala a orasului Orlando.

UPDATE Sase oameni au murit in atacul armat care a avut loc luni, la un depozit din Orlando, Florida. Intre acestia se numara si atacatorul, un barbat de 45 de ani, fost angajat al depozitului.

Nu exista mai multe informatii despre numarul victimelor, dar autoritatile au precizat ca situatia este in acest moment stabila, fara sa explice ce s-a intamplat cu atacatorul inarmat de pe strada Forsyth din Orlando, scrie News.ro.

Acest atac inarmat are loc cu doar o saptamana inainte de aniversarea a un an de la cel mai sangeros atac armat din istoria recenta a Statelor Unite, care a avut loc intr-un club de noapte al comunitatii gay din Orlando.

Un numar de 49 de persoane si-au pierdut viata anul trecut, dupa ce un atacator radicalizat pe internet a deschis focul in clubul Pulse.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.