O cearta iscata intre mai multe persoane, aflate in stare avansata de ebrietate, s-a sfarsit tragic, in Rusia, intr-un sat aflat la 150 de kilometri nord-vest de Moscova.

Totul s-a intamplat la o petrecere la care s-a consumat alcool din belsug. La un moment dat, mai multe persoane s-au luat la cearta, iar un barbat, aflat in grupul de scandalagii, a plecat acasa sa ia o pusca.

Apoi, suspectul s-a intors la petrecere si a deschis focul, omorand patru femei si cinci barbati, scrie stirileprotv.ro.

Criminalul, un barbat de 43 de ani din Moscova, a fost arestat de politisti la locul masacrului si, cel mai probabil, isi va petrece restul zilelor la inchisoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.