Florin Morariu, romanul care i-a infruntat pe teroristi, in timpul atacului din Londra, vorbeste despre emotiile care l-au determinat sa lupte cu teroristii, cu ”mainile goale”. 

Eroul povesteste in detaliu momentul atacului si isi aminteste cum a iesit din brutarie, inarmat cu doua navete din plastic si a pornit in cautarea teroristilor.

Florin Morariu isi aminteste ca, dupa ce l-a imobilizat pe terorist, a lasat totul pe mana politiei, iar el a adapostit un numar mare de oameni in brutarie.

Romanul dezleaga si misterul celebrului facalet, al carui nume este intens pronuntat, pe tot parcursul filmului surprins. Acesta explica faptul ca un terorist inca se afla in libertate, iar el avea nevoie de o arma, cu care sa se apere.

In ciuda faptelor sale de vitejie, romanul nu se considera un erou, asa cum l-a descris presa britanica: „Sunt doar un simplu om, nu sunt un erou, am facut asta si cred ca omenesc ar fi trebuit sa faca orice om chestia asta. Chiar daca, poate, o fi considerata o nebunie, dar in momentul ala, sincer, nu stiu. Mixurile acestea de sentimente m-au facut sa iau aceastainitiativa”, a spus Florin Morariu pentru digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.