Un roman si prietena sa care locuiesc intr-un apartament in East Ham se afla intre cele sapte persoane arestate de politisti britanici inarmati in urma unei descinderi care ar putea avea legatura cu atentatul de la Londra, potrivit unei martore citate de The Daily Telegraph.

Potrivit unui corespondent The Telegraph, Harry Yorke, aflat la fata locului, proprietarii Sam's Chicken Shop, situat langa apartamentul perchezitionat de politisti duminica dupa-amiaza, au declarat ca sapte persoane au fost arestate.

Mathu Sivahran, o martora la perchezitie, a declarat ca cei doi romani au fost arestati impreuna cu alti cinci barbati de culoare, dintre care unul ”imbracat in haine islamice”, scrie News.ro.

”S-a intamplat acum doua ore, injurul orei 14.15 (16.15, ora Romaniei). Am vazut politisti inarmati fugind pe acopris, care au strigat «mainile sus» si i-au inconjurat”, a declarat ea pentru The Telegraph.

”Apoi i-au scos afara pe cei cinci barbati de culoare si pe roman si prietena lui”, continua ea.

”Unul dintre tipii de culoare purta pe cap un acoperamant integral islmic”

”Vin destul de multi romani aici. El era un baiat dragut, linistit. Era intotdeauna un baiat bun cand comanda mancare”, a mai declarat ea.

Pe de alta parte, era neclar daca daca aceasta perchezitie are legatura cu atentatul de sambata noaptea, scrie ibtimes.co.uk.

Doisprezece suspecti au fost arestati anterior, in urma unei operatiuni a politiei britanice inarmate la Barking.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.