Kara McCullough, reprezentanta districtului american Columbia, a castigat duminica seara editia din acest an a competitiei Miss USA. A fost pentru al doilea an consecutiv cand o concurenta din capitala americana a castigat acest concurs de frumusete, organizat la Mandalay Bay Convention Center in Las Vegas, informeaza Reuters.

Kara McCullough, in varsta de 25 de ani, are o diploma universitara in chimie si lucreaza pentru U.S. Nuclear Regulatory Commission. Dintre celelalte 50 de reprezentante ale statelor americane, pe locul al doilea s-a clasat Chhavi Verg, originara din New Jersey. Locul al treilea a fost ocupat de Meredith Gould, reprezentanta statului Minnesota.

Calificata intre primele trei concurente din finala concursului, Kara McCullough a primit o intrebare referitoare la dreptul de a detine o asigurare medicala. Ea a spus ca o asigurare medicala la un pret convenabil reprezinta ”un privilegiu pentru persoanele care au locuri de munca”.

Raspunsul ei a generat multe critici pe retelele de socializare, in special pe Twitter, insa concurenta din districtul Columbia a castigat de partea ei si numerosi simpatizanti.

Kara McCullough a fost criticata si pentru faptul ca a spus ca nu se considera o feminista, preferand termenul de ”egalitarista”.

In 2016, concursul Miss USA a fost castigat de Deshauna Barber, reprezentanta districtului Columbia.

Kate McCullough va reprezenta Statele Unite la editia din acest an a concursului de frumusete Miss Universe.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.