Lana, labradorul care a impresionat o lume intreaga in 2015 cu povestea sa, a fost parasit a doua oara si urmeaza sa fie eutanasiat pe 20 mai daca nu va fi adoptat.

Denumit „Cel mai trist caine din lume” in 2015, Lana a ajuns din nou la adapost, parasit si de a doua familie adoptiva, scrie digi24.ro.

Lana a devenit celebra in urma cu doi ani cand fotografiile surprinse dupa ce a fost abandonata de prima familie adoptiva au devenit virale pe internet. In 2015, cainele a ajuns prima data la adapost. Aproximativ 4.000 de oameni au depus cereri atunci pentru a-l adopta si 15.000 de dolari au fost stransi pentru a-i plati ingrijirea de la cabinetul veterinar, scrie thedodo.com.

In ianuarie 2016, Lana a fost din nou adoptata, insa nici de data aceasta nu a fost cu noroc. Labradorul s-a intors din nou in adapost si urmeaza sa fie eutanasiat pe 20 mai, la sase zile dupa ce va implini varsta de trei ani, mentioneaza thedodo.com.

Lana s-a nascut in Mexic insa, pentru ca aveau prea multe animale de companie, stapanii au fost nevoiti sa renunte la ea si astfel a ajuns la un adapost in Toronto, Canada.

La varsta de cinci luni a fost adoptata. Insa, intr-o zi, in timp ce se hranea a devenit agresiva cu un membru al familiei. Iar acest incident a determinat familia adoptiva sa o inapoieze la adapost.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.