Un parlamentar francez a murit dupa ce s-a prabusit pe scena in timpul unui discurs la un miting de campanie pentru favoritul la alegerile prezidentiale din Franta, Emmanuel Macron, au declarat sambata oficiali din Partidyl Socialist, citati de France 24.

Corinne Erhel, in varsta de 50 de ani, a fost ultima care a luat cuvantul la mitingul de vineri, din vestul Frantei, cand s-a prabusit. A fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au constatat decesul.

“Am aflat cu tristete imensa de moartea lui Corinne Erhel, la un eveniment din Plouisy, unde vorbea in fata a 300 de activisti”, a scris pe o retea de socializare presedintele camerei inferioare a Parlamentului francez, Claude Bartolone, din Partidul Socialist.

“Membra a Parlamentului din 2007, ea era complet dedicata activitatii sale parlamentare, ramanand in acelasi timp aproape de popor”, a declarat presedintele socialist Francois Hollande, conform News.ro.

Erhel si-a exprimat sustinerea pentru Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta si s-a alatura miscarii En Marche!.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.