Politia britanica a arestat joi un barbat inarmat, in apropiere de Ministerul de Finante si de Parlamentul din Londra, relateaza The Independent, care precizeaza ca suspectul ar fi avut un rucsac plin cu cutite.

Potrivit Scotland Yard, nimeni nu a fost ranit.

O zona mare din apropiere de Parlament, dar si de resedinta premierului Theresa May a fost inchisa, iar fortele de ordine verifica locul.

Martori oculari au declarat ca au vazut doua cutite mari pe jos, in apropiere de locul arestarii. Ei l-au descris pe suspect ca un barbat cu parul scurt si cu barba. El purta pantaloni gri de trening si o bluza neagra.

Incidentul vine la aproximativ o luna dupa atacul terorist de la Westminster, soldat cu cinci morti. In 82 de secunde, Khalid Masood a intrat cu o masina inchiriata in multime, inainte de a-l injunghia mortal pe ofiterul Keith Palmer, in varsta de 48 de ani. In atac a fost ucisa si o romanca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.