Presedintele dur al Insulelor Filipine se arata incantat sa-si pastreze reputatia.

Rodrigo Duterte i-a amenintat pe extremistii islamisti ca poate fi "de 50 de ori mai bruta ca teroristii", daca se va simti deranjat de acestia. Declaratia a fost facuta in timpul unei ceremonii de deschidere a unui eveniment sportiv.

Presedintele filipinezilor a facut referire la acest aspect in urma unei actiuni de succes a fortelor de ordine din arhipelag care au reusit sa opreasca un atac cu bomba in zona Bohol, un loc vizitat si indragit di mii de turisti.

"Daca vreti ca eu sa fiu un animal, sa stiti ca sunt obisnuit sa fiu. Suntem la fel." a spus Rodrigo Duterte conform AP citat de RT.

Desi remarcile sale nu mai socheaza pe toata lumea, avand in vedere episoadele trecut, presedintele Insulelor Filipine a spus ca e in stare sa manance "organele teroristilor". "Omorati-i fara nicio retinere, aduceti-mi niste sare si otet si le voi manca ficatii", a spus liderul asiatic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.