Candidatul En Marche! a fost promovat in politica de actualul presedinte al Frantei.

Presedintele Francois Hollande l-a sunat duminica seara pe candidatul En Marche, Emmanuel Macron, pentru a-l felicita in urma victoriei din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, anunta News.ro, citand BBC. Candidatul miscarii de centru En Marche! a fost promovat in politica de catre actualul presedinte socialist, care l-a numit consilier pe economie la Elysee, inainte de a-l promova la conducerea ministerului Economiei, in perioada 2014-2016.

Anterior, oficialii administratiei prezidentiale din Franta publicasera o fotografie in care Francois Hollande privea cu interes primele exit-poll-uri publicate de televiziunile franceze dupa inchiderea sectiilor din Hexagon.

Emmanuel Macron (39 de ani) nu a detinut niciodata o functie aleasa, iar acum se indreapta spre al doilea tur al alegerilor prezidentiale cu cele mai mari sanse de a deveni urmatorul lider de la palatul Elysee, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.