Aaron Hernandez, fost jucator al echipei New England Patriots, a fost gasit spanzurat in inchisoarea in care ispasea o condamnare pe viata pentru crima, la cateva zile dupa ce fusese achitat intr-un alt proces de omucidere, informeaza Reuters.

Hernandez era o stea in ascensiune in NFL, cand a fost arestat in iunie 2013 si acuzat de uciderea unui cunoscut, in apropierea casei sportivului, din Massachusetts. El a fost condamnat pentru crima si inchis pe viata, in 2015. Vineri, Hernandez a fost achitat intr-un alt caz, in care era acuzat de dubla omucidere, in 2012.

Gardienii de la Souza Baranowski Correctional Center din Shirley, Massachusetts, l-au gasit pe Hernandez, 27 de ani, spanzurat in celula sa, miercuri, la ora locala 03.05, fiind transportat la spital, unde a fost declarat decesul, la ora locala 04.07.

"El s-a spanzurat de fereastra celulei, folosind un cearsaf. Hernandez a incercat sa blocheze usa celulei pe dinauntru, cu diverse lucruri", au anuntat autoritatile, intr-un comunicat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.