Steve Stephens, barbatul care a postat pe Facebook o inregistrare video in care ucide un barbat in varsta, s-a sinucis dupa ce a fost urmarit ”scurt”, marti, de ofiteri din cadrul Politiei statului Pennsylvania, au anuntat fortele de ordine, relateaza Reuters si BBC News.

Steve Stephens a fost acuzat ca l-a ucis pe Robert Godwin Sr. duminica, pe un trotuar, in Cleveland, dupa care a fugit de la fata locului cu o masina si a postat o inregistrare video a crimei pe Facebook.

El a fost dat in urmarire la nivel national.

Potrivit BBC, Politia de Stat din Pennsylvania a anuntat marti intr-un mesaj postat pe Twitter ca Stephens a fost vazut marti dimineata (ora locala) in tinutul Erie.

”Dupa o scurta urmarire, Stephens s-a impuscat si s-a sinucis”, se arata in acest mesaj.

Stephens, in varsta de 37 de ani, l-a impuscat mortal pe Godwin, in varsta de 74 de ani, in timp ce acesta se ducea acasa de la un pranz, de Paste, duminica dupa-amiaza, in Cleveland. Barbatul a comis crima pentru a-i arata iubitei lui ca ar face orice pentru ea si a ales victima la intamplare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.