Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva "a platit" pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii sai de-a lungul timpului.

"Cineva ar trebui sa ancheteze cine a platit micile manifestatii organizate ieri (sambata - n.r.). Alegerile s-au incheiat!", a scris duminica Trump pe contul sau de Twitter, fara alte adaugiri.


Aceasta este prima reactie a presedintelui american dupa ce mii de persoane au protestat sambata in peste 100 de marsuri in orase din intreaga tara pentru a-i cere sa-si faca publice veniturile.

Miscarea "Marsul impozitelor" a convocat aceste manifestatii pentru a coincide cu ziua in care in mod traditional expira termenul de completare a declaratiilor de venit si impozit in SUA, cu toate ca in acest an ultimul termen este 18 aprilie, deoarece 15 aprilie a cazut intr-o sambata, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.