Tabloidul britanic Daily Mail a acceptat sa plateasca despagubiri financiare primei doamne a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, dupa ce a publicat un articol in care a sugerat ca aceasta a lucrat ca ”escorta”, informeaza bbc.com.

Daily Mail a publicat articolul referitor la cariera de model a Melaniei Trump in timpul campaniei electorale din SUA si, ulterior, a retras acel text.

Melania Trump a acceptat plata daunelor si scuzele oficiale ale ziarului britanic, la Tribunalul Superior din Londra.

In luna februarie, un judecator din Maryland a anulat procesul intentat de Melania Trump impotriva ziarului britanic Daily Mail. Argumentul ziarului s-a concentrat pe intrebarea daca procesul ar fi trebuit intentat in Maryland si daca Melania Tump a dat in judecata compania potrivita.

Prima doamna a Statelor Unite a dat in judecata publicatia si in Londra, in luna februarie, cerand daune de 150 de milioane de dolari. Insa, suma acceptata de prima doamna nu a fost dezvaluita in instanta.

Totusi, potrivit unei surse anonime care cunoaste cazul, citata de Reuters, intelegerea ar fi de mai putin de 3 milioane de dolari, suma in care sunt incluse atat daunele, cat si costurile legale.

In textul prin care ii cere scuze Melaniei Trump, Daily Mail a recunoscut ca a publicat ”acuzatii potrivit carora ea a prestat servicii dincolo de cele de modelling”.

Acceptam ca aceste acuzatii in privinta doamnei Trump nu sunt adevarate”, a transmis ziarul.

Un aparator al primei doamne americane a spus in instanta ca acuzatiile afecteaza grav integritatea si demnitatea Melaniei Trump.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.