Carmen Iohannis a participat, duminica, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolica pe care o frecventeaza de obicei, din municipiul Sibiu, prima doamna nefiind insotita de catre presedintele Klaus Iohannis.

Ea a tinut in mana un buchet de salcii, asa cum se obisnuieste in Duminica Floriilor, iar la iesirea din lacasul de cult a spus ca le doreste tuturor "numai bine si Florii fericite".

Prima doamna Carmen Iohannis nu a fost insotita de seful statului.

La iesirea din biserica, sotia presedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre importanta sarbatorii de duminica si le-a urat romanilor: "Florii fericite".

"Este o sarbatoare foarte importanta si sper sa incepem o saptamana cu multe foloase. Sarbatorim, ca de obicei, cu gandul la Domnul si cu bucurie in suflet. Va doresc numai bine si Florii fericite", a spus Carmen Iohannis.

Aceasta nu a precizat unde va petrece familia prezidentiala sarbatorile de Paste.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.