Un tren de marfa format din 16 vagoane, apartinand unui operator privat, a deraiat, sambata dupa-amiaza, intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani - Simeria, Regionala Timisoara.

Potrivit purtatorului de cuvant al cuvant al CFR SA, Oana Branzan, la aceasta ora, traficul feroviar este inchis intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani - Simeria, Regionala Timisoara, din cauza deraierii unui tren de marfa.

Ultimele informatii de la fata locului arata ca cei doi mecanici de locomotiva au murit in urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului si a locomotivei, unele dintre vagoane fiind rasturnate in rapa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, deraierea trenului s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare al trenului, care transporta reziduuri metalice.

Trenul, compus din 16 vagoane, apartine unui operator privat de marfa si asigura un transport pe relatia Slatina - Curtici.

La fata locului, s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie si comisia care va ancheta cazul.

La ora transmiterii acestei stiri, niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva.

Foto: digi24.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.