Autoritatile din orasul Arhanghelsk (Federatia Rusa) au uimit locuitorii orasului, atunci cand au luat decizia sa puna parchet pe trotuarul ce duce spre Universitatea Nordica (Arctica) M.I.Lomonosov. Aici peste cateva zile va avea un forum international, la care este asteptat si presedintele rus Vladimir Putin.

Trotuarul de lemn a revoltat locuitorii orasului. „In loc de asfalt-parchet! Scanduri in Arhanghelsk sunt multe, iar asfalt-putin”, se arata in comentariile de pe retelele de socializare.

Pe de alta parte, reprezentantii administratiei locale s-au aratat nedumeriti de reactia cetatenilor. Acestia au declarat pentru presa rusa ca este un trotuar decorativ, care va duce spre o expozitie ce va avea loc in incinta universitatii.

„Oamenii au sa vina, avem un specific local, unde au sa mai mearga vizitatorii pe un trotuar de lemn? Acesta a fost construit special, ca oamenii sa se poata plimba”, au spus autoritatile locale.

Totodata, acestea au precizat ca lucrarile de asfaltare vor fi desfasurate pe parcursul verii. De aceea, trotuarul va avea nu doar functie decorativa, ci si va feri oaspetii de baltoace, relateaza modova.org.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.