Un cetatean roman a fost condamnat in Ungaria la 20 de ani de inchisoare pentru jaf si omor, transmite corespondentul Digi24 la Budapesta.

Barbatul traia fara adapost la Budapesta si obtinea bani din furturi. El a ajuns in urma cu trei ani in orasul Tatabánya si ar fi obisnuit sa fure din locuinte obiecte valoroase. Incercarile sale insa nu au dus la rezultat, nu a reusit sa sparga nicio usa, desi a incercat in mai multe blocuri de locuinte.

Intr-unul a intalnit o batrana de 85 de ani pe care a amenintat-o cu un cutit strigand in maghiara: "Da-mi 50 de forinti!" (cca. 0.70 lei, n.red.).

Conform tribunalului local care a judecat cazul, era singura fraza pe care barbatul o stia in maghiara, dar stia ce inseamna.

Victima a scos din geanta 1000 de forinti in loc de 50, dar barbatul nu s-a multumit cu atat si a incercat sa-i ia geanta. Femeia nu s-a lasat si a inceput sa strige dupa ajutor.

Ca s-o opreasca, barbatul a injunghiat-o in spate de patru ori, iar victima a murit la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.