Presedintele Igor Dodon a cerut ajutorul politiei italiene pentru a-i potoli pe moldovenii veniti la o intalnire cu el, in orasul Padova, transmite Deschide.md.
Spiritele s-au incins cand au fost abordate subiecte precum prezenta armatei ruse in regiunea transnistreana sau unirea cu Romania, relateaza HotNews.

La un moment dat, Dodon - cunoscut pentru pozitiile radicale pro-Rusia, a inceput sa discute despre importanta pietei ruse si despre faptul ca moldovenii prefera specialitati de elita, si le ocolesc pe cele mai tehnice, dar mai necesare - in opinia lui.

In acel moment un grup de barbati din sala s-au revoltat, iar Dodon a cerut ajutorul politiei pentru restabilirea ordinii publice. "Este ordine? stimati reprezentanti ai autoritatilor! Autoritatile italiene, faceti va rog ordine!", a declarat Dodon, potrivit Deschide.md.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.