Un actor a murit in orasul australian Brisbane luni, dupa ce a fost impuscat in timpul filmarilor pentru un videoclip al grupului hip-hop Bliss n Eso, intr-un bar din Brisbane, informeaza BBC.

Videoclipul era turnat pentru una dintre piesele grupului hip-hop Bliss n Eso, ai carui membri sunt originari din Sydney. Managerii trupei au dat publicitatii un comunicat de presa in care au confirmat decesul tanarului actor.

Barbatul, pe nume Johann Ofner, a primit ingrijiri medicale la fata locului, din partea membrilor echipei de filmare si a paramedicilor, insa dupa de o ora de eforturi pentru resuscitare a fost declarat decedat.

Mai multe focuri de arma au fost trase in timpul filmarilor, luni, in jurul orei locale 14.00 (04.00 GMT), a precizat inspectorul de politie Tom Armitt.

”Echipa de productie a videoclipului colaboreaza la aceasta ora cu Politia, pe care o ajuta in ancheta. In acest moment nu putem sa facem alte comentarii pe aceasta tema”, se afirma in acea declaratie oficiala.

Membrii grupului Bliss n Eso nu erau prezenti la fata locului in acel moment.

Brooklyn Standard a fost inchiriat pentru acele filmari in afara programului de functionare a barului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.