Cel putin 16 oameni au murit, iar circa 40 au fost raniti in accidentul din nordul Italiei, in care a fost implicat un autocar cu elevi unguri, a anuntat Politia citata de Reuters.

Un autocar care transporta elevi unguri a lovit puternic pilonul unui pod si a luat foc in nordul Italiei, in cursul noptii de vineri spre sambata, au anuntat Pompierii, scrie News.ro.

Potrivit primelor informatii, in urma impactului violent, o parte dintre cei aflati in vehicul au fost aruncati afara, in timp ce altii au ramas blocat in autocarul care a luat foc.

Majoritatea celor aflati la bord aveau intre 14 si 18 ani si se intorceau din Franta spre Ungaria, via Italia, atunci cand a avut loc accidentul, in apropiere de orasul Verona.

Vezi AICI mai multe imagini de la accident.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.