Pana la aceasta alegere, Maybelline a folosit in exclusivitate modele feminine, iar printre ambasadoarele brandului, detinut de grupul francez L'Oréal, s-au aflat top-modele celebre, precum Gigi Hadid si Jourdan Dunn.

Modelul american Manny Gutierrez, in varsta de 25 de ani, s-a nascut in California si are cateva milioane de admiratori pe platformele online Instagram si YouTube, scrie News.ro.

Manny Gutierrez s-a nascut intr-o familie de ”mormoni liberali” si spune ca a devenit interesat de produsele de machiaj inca din copilarie. A dorit sa isi construiasca o cariera in medicina, dar s-a razgandit si a ales in cele din urma sa lucreze in industria produselor cosmetice.

De cativa ani, tot mai multe branduri cosmetice au inceput sa foloseasca modele masculine in campaniile de promovare a produselor lor.

In 2016, brandul american de produse cosmetice Covergirl l-a ales pe tanarul model James Charles, in varsta de 17 ani, in calitate de imagine oficiala (”cover-boy”) a sa.

Anastasia Beverly Hills, brandul de produse cosmetice si de infrumusetare detinut de romanca Anastasia Soare, a utilizat si el modele masculine in campaniile si reclamele sale.