Michelle Obama a sustinul ultimul discurs in calitate de Prima Doamna a Statelor Unite.

Michelle Obama a rostit un discurs inflacarat.

"Convingerea noastra fundamentala sta in puterea sperantei care ne-a permis sa ne ridicam deasupra vocilor de indoiala si divizare....cu care toti ne-am confruntat in propriile vieti si in viata acestei tari. Speranta noastra ca, daca vom munci din greu si credem in noi, atunci putem fi tot ceea ce visam, indiferent de limitarile pe care ceilalti le impun. Acesta este genul de speranta pe care fiecare dintre noi: politicieni, parinti, predicatori trebuie sa-l furnizam copiilor nostri, pentru ca aceasta propulseaza tara inainte- speranta noastra pentru viitor",
a declarat Prima Doamna, citata de Washington Post.

"Sa fiu Prima Doamna a fost cea mai mare onoare a vietii mele si sper ca v-am facut mandri"
, a sustinut Michelle Obama vizibil emotionata, incepand chiar sa planga la sfarsitul discursului, noteaza libertatea.ro.

De asemenea, a transmis si un mesaj tinerilor: "Vreau ca tinerii americani sa stie ca sunt importanti. Asa ca sa nu fie teama. Ma auziti, tinerilor? Sa nu va fie teama! Fiti concentrati, determinati, plini de speranta", a spus ea cu vocea tremuranda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.