Auckland este primul mare oras al lumii care a intrat in anul 2017, cu un joc de artificii impresionant in Sky Tower.

Locuitorii din Noua Zeelanda nu sunt insa primii care au sarbatorit noul an, care a trecut mai intai prin insulele Samoa, Tonga si Kiribati, transmite BBC.

Intre timp, multe orase ale lumii se pregatesc sa intampine noul an cu masuri de securitate suplimentare pentru evenimentele organizate de Revelion, dupa un an marcat de atentatele de la Nisa si Berlin.

Autoritatile au ridicat bariere de beton si vor utiliza autospeciale pentru a bloca accesul spre zonele unde au loc evenimentele de Revelion in Paris, Madrid si New York.

De asemenea, numaratoarea inversa va fi intarziata in toate tarile lumii cu o secunda pentru a compensa incetinirea rotatiei Pamantului.

Este al doilea an consecutiv in care festivitatile de la trecerea dintre ani sunt marcate de masuri de securitate suplimentare si de amenintare permanenta a terorismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.