Un roman risca pana la 30 de ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru furtul a aproximativ 127.000 de dolari prin instalarea de dispozitive de clonare a cardurilor la mai multe bancomate din mai multe state americane, informeaza CBS6.

Ilie Sitariu a recunoscut ca, in perioada 30 august 2015 – 24 octombrie 2015, impreuna cu o alta persoana, a folosit dispozitive de clonare a cardurilor si camere pentru inregistrarea codurilor PIN pentru a fura banii din conturile clientilor care au folosit ATM-uri de la banci din orasele Delmar si Chatham (statul New York), dar si din Great Barrington (Massachusetts).

Autoritatile au explicat ca romanul in varsta de 37 de ani retragea apoi bani de la bancomate din New York, noteaza digi24.ro.

Sitariu risca intre doi pana la un maxim de 30 de ani de inchisoare si amenda de pana 250.000 de dolari. El urmeaza sa fie condamnat pe 10 mai 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.