Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca a semnat initiativa legislativa cu privire la "anularea Legii ce presupune trecerea pe umerii cetatenilor a rambursarii miliardelor furate din sistemul financiar-bancar", informeaza independent.md.

"Am semnat prima initiativa legislativa in calitate de Presedinte al Republicii Moldova - initiativa legislativa cu privire la anularea Legii ce presupune trecerea pe umerii cetatenilor a rambursarii miliardelor furate din sistemul financiar-bancar.

Reiterez pozitia mea in aceasta privinta - miliardele furate trebuie sa fie intoarse de toti cei care au participat la frauda, au votat pentru, fie au cunoscut acest lucru, dar au preferat sa taca. Deoptriva se fac de vina numerosi functionari de stat, responsabili din cadrul institutiilor financiar-bancare, cei care urmau sa contracareze acest furt, dar nu au miscat un deget sau au preferat sa tainuiasca", a scris Dodon pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.