Un barbat rus, aflat in stare de ebritate, a creat panica in Aeroportul International din Kazan, declansand o alerta de securitate, dupa ce a intrat cu automobilul in cladirea aeroportului, si a spus ca a facut acest lucru ”in numele iubirii”, deoarece se grabea sa isi intampine iubita, informeaza telegraph.co.uk.

Ruslan Nurtdinov a provocat panica in randul pasagerilor si angajatilor de la Aeroportul International din Kazan, dupa ce si-a condus automobilul pe holurile cladirii aeroportului, ajungand pana la o poarta de imbarcare a calatorilor.

Un reprezentant din administratia locala a spus ca Ruslan Nurtdinov, aflat in stare de ebrietate, dupa ce a spart usa unui terminal, miercuri seara, a inceput sa isi conduca automobilul in interiorul cladirii aeroportului.

Potrivit unor imagini publicate pe internet, automobilul sau, serios tamponat in partea din fata, dupa impactul cu usa de intrare, a trecut apoi pe langa un birou de check-in, a spulberat usa de la poarta terminalului ”Plecari” si a ajuns in cele din urma in exteriorul cladirii, langa un terminal feroviar.

Pe parcursul acestei curse nebunesti, automobilul condus de Ruslan Nurtdinov a fost urmarit de angajatii serviciului de securitate, care au incercat in zadar sa il opreasca.

Soferul, un barbat in varsta de 40 de ani, a declarat in timpul audierilor la tribunal ca si-a planuit acea cursa cu mare atentie, a dezvaluit vineri site-ul Kazansky Reporter.

”Trebuia sa ajung la acea platforma feroviara. Luptam pentru iubire!”, a spus Ruslan Nurtdinov conform News.ro.

Potrivit declaratiilor facute de Ruslan, iubita lui urma sa soseasca in scurt timp in acea statie feroviara, iar cursa cu automobilul prin cladirea aeroportului a reprezentat modul lui de a o ”intampina”.

Reprezentantii Aeroportului International din Kazan au spus ca nicio persoana nu a fost ranita in timpul acelui incident.

Kazan este un oras in sud-vestul Rusiei, aflat la confluenta raurilor Volga si Kazanka.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.