Prietenia dintre Trump si Farage a nascut dezbateri aprinse in mediul online, dupa ce o informatie ar fi transmis faptul ca promotorul Brexit ar urma sa fie ambasador in SUA.

Fostul lider UKIP a fost unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai Brexit si un aliat hotarat al lui Donald Trump. Nigel Farage a fost primul care s-a intalnit cu Trump dupa ce acesta a castigat alegerile din SUA si a primit titlul de presedinte-ales al republicii federale.

Zvonurile privind o eventuala numire a fostului lider UKIP pe postul de ambasador din SUA nu au intarziat sa apara, insa premierul britanic Theresa May s-a hotarat sa puna capat speculatiilor si sa anunte ca "Regatul Unit are deja un ambasador excelent in SUA."

Relatia apropiata dintre Trump si Farage reprezinta un punct slab pentru May, intrucat aceasta se va intalni cu presedintele-ales al SUA de-abia anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.