Maia Sandu a anuntat ca a depus plangere penala impotriva presedintelui Comisiei Electorale Centrale (CEC) si a ministrului Afacerilor Externe, informeaza antena3.ro.
"Am depus plingere penala impotriva presedintelui CEC si ministrului Afacerilor Externe, deoarece avem toata convingerea ca acesti functionari au sabotat in mod deliberat votul diasporei. Vom insista ca toti cei responsabili de proasta organizare a acestor alegeri sa fie penalizati", a scris Maia Sandu pe Facebook.

Dupa ce vorbeste despre cetatenii care au plecat la munca peste hotare si care au transferat peste 1 miliard 200 milioane dolari, liderul PAS adauga: "Astazi parintii, fratii si copiii nostri, cei care au plecat pentru a ne ajuta pe noi si care vor sa se intoarca acasa, au protestat in mai multe orase ale lumii cerindu-si inapoi dreptul la vot. Drept care le-a fost furat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.