Daca obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu Romania, socialistul Igor Dodon nu sustine aceasta initiava, subliniind ceea ce s-a intampla daca acest lucru ar deveni realitate, informeaza antena3.ro.

"Adversarul meu politic, Maia Sandu, a admis ca are cetatenie romana. Unul dintre punctele programului ei politic era unirea Republicii Moldova cu Romania", a declarat Igor Dodon pentru Lenta.ru.

"Cum putea cineva sa voteze cu o persoana care candida in mod deschis la presedintia unei tari cu scopul de a o distruge, de a o elimina?", a mai spus Dodon, potrivit agentiei Sputnik.

Saptamana aceasta, presedintele ales al Republicii Moldova a transmis un mesaj categoric pentru moldoveni privind unirea cu Romania, subliniind ca intentioneaza sa-i faca pe cetatenii moldoveni sa fie mandri de tara lor, nu sa doreasca “unirea cu Romania sau aderarea la NATO”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.