Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a criticat dur luni FBI, dupa ce directorul institutiei a anuntat, in urma examinarii tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, ca nu recomanda declansarea unei urmariri penale, scrie BBCNews pe pagina online.

Donald Trump a acuzat FBI de lipsa de corectitudine. La un miting in Detroit, Trump a sustinut ca era imposibil ca FBI sa reuseasca sa revizuiasca in numai 8 zile, aproximativ 650.000 de emailuri.

"Hillary Clinton este protejata de un sistem corupt", a afirmat Trump.

"Hillary Clinton este vinovata, si ea stie asta, FBI stie asta, populatia stie asta, iar acum este in puterea Americii sa faca dreptate la urne pe 8 noiembrie.", si-a incheiat discursul candidatul republicanilor.

Biroul Federal de Investigatii a informat Congresul, printr-o scrisoare transmisa duminica, in legatura cu concluziile din ancheta privind e-mailurile private ale candidatului democrat la Casa Alba, Hillary Clinton, anuntand ca nu si-a schimbat concluziile fata de investigatia precedenta si nu a gasit nimic ilegal, scrie New York Times. Anuntul FBI vine cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din Stalele Unite.

FBI isi mentine recomandarea ca Hillary Clinton sa nu fie pusa sub acuzare in scandalul e-mailurilor sale, dupa ce agentii FBI au examinat un nou lot de mesaje electronice la care a avut acces si Huma Abedin, vicepresedintele campaniei electorale a candidatei democrate si o colaboratoare apropiata a ei, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.