Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat ”Arma!”, informeaza The Huffington Post.

Doi agenti ai Serviciilor Secrete au urcat pe scena, l-au apucat pe Trump de maini si l-au scos din fata simpatizantilor republicani, fara a-i oferi explicatii. Potrivit unei declaratii oferite de Serviciile Secrete americane sambata noaptea, un ”barbat neidentificat” din public a strigat ”Arma!”. Totusi, la fata locului nu a fost gasita niciuna.

O mica busculada in public a urmat scoaterii lui Trump de pe scena, iar un barbat a fost preluat de fortele de ordine.

La scurt timp dupa incident, Trump a reaparut in fata multimii venite sa il asculte, insa el nu a dat nicio explicatie. ”Nimeni n-a spus ca va fi usor pentru noi, dar nu vom putea fi opriti niciodata. Niciodata”, a spus Trump.

”Vreau sa multumesc Serviciilor Secrete, baietii astia sunt fantastici. Nu primesc suficienta apreciere”, a continuat candidatul republican.

Intr-un comunicat transmis de echipa sa de campanie, Trump a multumit Serviciilor Secrete ”pentru reactia rapida si profesionista”.

Desi cei care au intervenit au spus ca nu a fost gasita o arma asupra barbatului retinut, mai multi apropiati ai campaniei lui Trump au sugerat ca ar fi fost una. Fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., si Dan Scavino Jr., social media director al campaniei, au publicat pe Twitter un anunt in care au numit incidentul ”o tentativa de asasinat”, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.